Tiszaújvárosi Termálfürdő-Phoenix Kosárlabda Klub honlapja
Tiszaújvárosi Termálfürdő-Phoenix Kosárlabda Klub honlapja
****** Menü ******
 
VÁROSUNK /FOTÓK/

 
.... A látogatottságunk ....
Indulás: 2004-10-16
 
 

 
Támogatóink Honlapjai
 

 

 

Tisza Televízó

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
-- Nemzeti Sportváros -
 

 

 

 

 

 

 
-- Képek a Városunkról --
 
----- A városunkból ----
 


 
Hírek
Hírek : Gálamérkőzés az alapszakasz végén ...

Gálamérkőzés az alapszakasz végén ...

  2018.04.20. 15:17


kr kosarAz alapszakasz utolsó mérkőzésén meggyőző fölénnyel győzte le a vendég Soproni MAFC csapatát a Tiszaújvárosi Phoenix KK. A találkozó elején még tartották a vendégek a lépést a hazaiakkal, a második félidőben azonban már gálamérkőzést láthattak a szurkolók.

Tiszaújvárosi Phoenix KK - Soproni MAFC
98-54 (25-22, 23-14, 27-5, 23-13)


Tiszaújváros, 200 néző. V.: Jurák, Józsa, Horváth.

Tiszaújvárosi Phoenix KK: Piukovics (16/6), Szilasi (8/6), Gáspár (8), Jackson (13), Endrész (11), Pongrácz (18/9), Pöstényi (9/3), Kovács Z. (-), Kiss B. (4), Katlan (6/6), Szabó D. (3), Orosz (2).

Soproni MAFC: Rátvay T. (19/9), Rátvay B. (10), Kovács (9), Tüzi (4), Horváth (3), Bernecza (8), Soós (1), Schaul (-), Karsai (-), Pongárcz (-), Demcsik (-), Tukovics (-).


Az elején még úgy tűnt, egy szoros mérkőzést láthat a tiszaújvárosi közönség, a második negyed felére kiderült, a fiatalokkal felálló soproni alakulat nem bírja erővel.
Ez nem is csodálható, mert a keretből két ember kivételével mindenki pályára lépett az U23-as találkozón is, így a kérdés nem az volt, hogy elfáradnak-e, hanem, hogy mikor.
Innentől csak egy csapat volt a pályán, és igazi kosárlabda fiesztát varázsoltak a közönség elé annak minden szépségével. 

Következik a rájátszás. A négybe jutásért a Baja ellen lép pályára a csapat.
Először hazai pályán, előre láthatóan április 25-én, szerdán találkozik a két alakulat a két győzelemig tartó párviadalban.


Szendrey Zsombor: Jó érzés ilyen szájízzel zárni az alapszakaszt. Felszabadultan tudtunk játszani, tudtuk hozni a saját játékunkat, igaz az első félidő után kicsit rendezni kellett a védekezést.
Összességében megérdemelten nyertünk.
Aki pályára lépett, mindenki hozzátett a győzelemhez.

Rátvay Tamás: Számunkra a bennmaradás a cél, és miután ezt már januárban kivívtuk, így ennek a találkozónak igazi tétje már nem volt számunkra.
Tudtuk, hogy erővel nem fogjuk bírni, igaz kicsit kisebb arányú vereségre számítottam, de nem vagyok elégedetlen a fiúk teljesítményével.

 

 

 
**** A Klubunkról ****
 

AZ ÚJ HONLAPUNK:

....................

Paddy and the Rats:
A Phoenix száll tovább (dalszöveggel)

A Tiszaújvárosi Phoenix KK "családja" 2017-benNB I/B-s csapatunk 2017/18.

 

KLUBUNK a FaceBook-on

KLUBUNK az EuroBasket-en

P H O E N I X 
V I D E Ó K

 

 

Az MKOSZ története

A kosárlabdázás krónikája

AZ EDZőK FIGYELMÉBE!

 

A magyar kosárlabdázás
megújításának stratégiai koncepciója


Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok 2017

A játék szabálykönyve

Videószabálykönyv

 

KOSÁRLABDA
SZABÁLY-TÖRTÉNELEM

A  J Á T É K V E Z E T Ő K

Siiiiilver videói

 
 
****** Idézetek ******
További idézetek...
 
.... Sport a médiákban ...
 
.... Kosaras Honlapok ....
 
... Versenytársainkról ...
 
.. Utánpótlás Honlapok ..
 
.... Szakmai Honlapok ....
 
.......... Sportitalok ..........
 
... A Szerkesztőségünk ...
 

 
**** Bejelentkezés ***
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!