Tiszaújvárosi Termálfürdő-Phoenix Kosárlabda Klub honlapja
Tiszaújvárosi Termálfürdő-Phoenix Kosárlabda Klub honlapja
****** Menü ******
 
VÁROSUNK /FOTÓK/

 
.... A látogatottságunk ....
Indulás: 2004-10-16
 
 

 
Támogatóink Honlapjai
 

 

 

Tisza Televízó

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
-- Nemzeti Sportváros -
 

 

 

 

 

 

 
-- Képek a Városunkról --
 
----- A városunkból ----
 


 
Hírek
Hírek : Kettőből kettő behúzva ...

Kettőből kettő behúzva ...

  2018.04.13. 09:59

Újabb győzelmeket szerzett a bajnokságban a Phoenix KK. A sikereket még becsesebbé teszi, hogy mindkétszer idegenben diadalmaskodott a csapat. 
Sopron KC-Sportiskola - Tiszaújvárosi Phoenix KK 
78-83 (21-27, 16-20, 14-13, 27-23) 

Sopron, 150 néző. V.: Horváth, Szalai, Magyari.

Sopron KC-Sportiskola: Buzsáki (4), Kántor (29/12), Werner (4), Polgárdy (25/12), Bagó (13/3), Spéder (-), Németh (-), Garab (-), Papp (3), Farkas (-).

Tiszaújvárosi Phoenix KK: Piukovics (14/6), Szilasi (2), Gáspár (9/3), Endrész (4), Jackson (17), Katlan (3), Pöstényi (22/12), Pongrácz (6/6), Kiss B. (2), Szabó N. (-), Kovács Z. (2), Bakos (2).

Az első félidőben alapozta meg a győzelmet a soproni vendégjátékán.
Bár a hazaiak az utolsó két negyedben már partiban voltak, az addig összegyűjtött előnyt nem sikerült ledolgozniuk, így megérdemelten nyertek a fiúk.


Szendrey Zsombor: Sikerült revansot vennünk a hazaiakon. A végeredményhez hozzátartozik, hogy azok, akik nem élőben látták a ¬meccset, hanem csak a statisztikát nézték, a végeredményből nem vehetik ki a fölényünket. Két perccel a vége előtt még 19 pontos előnyben voltunk, viszont a hajrában bármit csináltunk, a játékvezetők velünk itatták meg ennek a „levét”.
*
Hétközi mérkőzéssel - a Debrecen ellen elmaradt 18. fordulóbeli találkozó pótlásával - folytatódott a Phoenix menetelése. A kedden 16:00 órára kiírt találkozó nem csak a szokatlan időpontja miatt nehezítette meg a Tiszaújváros dolgát, hanem azért is mert a dolgozni járó csapattagok közül bizonytalan volt, ki tudja vállalni a pályára lépést.

Debreceni EAC U23 - Tiszaújvárosi Phoenix KK 
74 - 81 (18-17, 22-24, 15-25, 19-15)

Debrecen: 100 néző. V.:Rácz, Kapusi, Sallai

DEAC: Tisza (8/6), Szűcs (3), Kozák (20), Tóth (12/3), Kósa (9/3), Kozák (8/3), Nemessályi (-), Asszú (12/6), Nemes (-), Szekeres (2), Mászlé (-), Tóth (12/3), Zsuga (-).

Phoenix KK: Piukovics (9/3), Szilasi (0), Gáspár (23/3), Pongrácz (7/6), Jackson (17), Szabó (2), Kiss (8), Pöstényi (8/3), Orosz (3/3), Endrész (4), Katlan (-), Kovács (-).

A mérkőzés középső részében nyújtott teljesítményével nyerte meg a találkozót a Phoenix.
Az első és utolsó játékrészt elveszítették – igaz, előbbit csak egy ponttal -, a másik kettőben 12 ponttal bizonyultak jobbnak a hazaiaknál.
Ennek ismeretében teljesen megérdemelten győztek.


Szendrey Zsombor: Nagyon rossz mérkőzést játszottunk, de egy ilyen után is lehet örülni a győzelemnek. Egy fiatalos, gyors játékot játszó, letámadó csapattal találtuk szembe magunkat, ami megzavart bennünket. A félidőben rendeztük a sorainkat, összességében megérdemelten nyertünk.

 
**** A Klubunkról ****
 

AZ ÚJ HONLAPUNK:

....................

Paddy and the Rats:
A Phoenix száll tovább (dalszöveggel)

A Tiszaújvárosi Phoenix KK "családja" 2017-benNB I/B-s csapatunk 2017/18.

 

KLUBUNK a FaceBook-on

KLUBUNK az EuroBasket-en

P H O E N I X 
V I D E Ó K

 

 

Az MKOSZ története

A kosárlabdázás krónikája

AZ EDZőK FIGYELMÉBE!

 

A magyar kosárlabdázás
megújításának stratégiai koncepciója


Nemzetközi Kosárlabda Játékszabályok 2017

A játék szabálykönyve

Videószabálykönyv

 

KOSÁRLABDA
SZABÁLY-TÖRTÉNELEM

A  J Á T É K V E Z E T Ő K

Siiiiilver videói

 
 
****** Idézetek ******
További idézetek...
 
.... Sport a médiákban ...
 
.... Kosaras Honlapok ....
 
... Versenytársainkról ...
 
.. Utánpótlás Honlapok ..
 
.... Szakmai Honlapok ....
 
.......... Sportitalok ..........
 
... A Szerkesztőségünk ...
 

 
**** Bejelentkezés ***
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG